uit Sint-Niklaas

De Maeyer Ceremoniekostuums

Kwalitatieve & modieuze kostuums

kostuums logo
De Maeyer Ceremoniekostuums smoking
Ceremoniekostuum rood en grijs
Ceremoniekostuum zwart

Van hobby naar beroep

Heeft u binnenkort een speciale gebeurtenis gepland en wil u daarvoor een kostuum huren dat finesse uitstraalt? Dan staat De Maeyer Ceremoniekostuums uit Sint-Niklaas graag tot uw dienst. Ik, Eva De Maeyer, ben sinds 18 november 2016 de trotse zaakvoerder van het voormalige Ceremoniekleding De Prijcker. 

Ik nam het familiebedrijf over en bouwde het verder uit tot een echte referentie in de streek. Daarnaast ben ik de oprichtster en eigenares van het Retouchken, een firma die al sinds 2005 kleding verstelt en raamdecoratie vervaardigt. Mijn passie voor naaien en mode kan ik dus perfect kwijt in mijn beide ondernemingen.

draden

Alles over de zaak

Hieronder krijgt u een overzicht van mijn diensten en kan u eenvoudig naar de beurzenpagina navigeren.

Verhuur

U kan bij mij zwarte, grijze, blauwe en groene kostuums huren. Ik verhuur ook jacquets, smokings en outfits voor bruidskinderen.

Accessoires

Gilets, jassen, dassen, schoenen, manchetknopen of bretellen? Ze zitten allemaal in mijn uitgebreide assortiment.

Begrafenisondernemers & beroepskledij

Mijn ruime gamma omvat onder meer zomer- en winterjassen, rokkostuums, mantels, broeken en manchetknopen.

Beurzen

Hier vindt alle datums van komende kledingbeurzen en die van mijn opendeurdagen eenvoudig terug.

Kostuums in talloze kleuren & formaten

In mijn eigen atelier verhuur ik kostuums voor klanten uit heel Vlaanderen. De kostuums – jacquets en smokings – zijn beschikbaar in tal van kleuren (bv. zwart, grijs, blauw & groen) en formaten (bv. hemden t.e.m. 6 XL). U kan ze voor elke gelegenheid dragen, gaande van huwelijken en begrafenissen tot jubilea en galabals. Qua hemden werk ik met gerenommeerde merken zoals OLYMP, VENTI en CASAMODA. Verder verhuur ik (donkere) smokings oftewel black tie, afgewerkt met zijden revers en zijden biezen op de broek.

Verder zitten er in mijn assortiment diverse accessoires die uw outfit helemaal compleet maken. Denk daarbij aan strikken, dassen en manchetknopen. Voor begrafenisondernemers in het bijzonder verhuur ik trouwens niet alleen kostuums, maar verkoop ik die ook. Ik voorzie u van ingetogen en stijlvolle kledij tegen een interessante prijs. Tot slot ben ik thuis in beroepskledij voor bv. politie-, brandweer- en fanfarekorpsen. 

Interesse om een kostuum te huren?

Aarzel dan niet om mij te contacteren voor meer informatie!

Wees welkom op de opendeurdagen

Elk derde weekend van maart kan u bij De Maeyer Ceremoniekostuums binnenspringen voor de jaarlijkse opendeurdagen. Dan zet ik met plezier mijn collectie voor u in de kijker en geef ik u gericht stijladvies. Neem zeker eens een kijkje op onze Facebook– en Instagrampagina als u alvast een voorsmaakje wil krijgen.