Over mezelf

De maeyer
over mezelf

Naaister in hart & nieren

Ik, Eva De Maeyer, ben al sinds jonge leeftijd gepassioneerd door kledij en mode. Mijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt. Zo volgde ik de opleiding ‘Mode & maatkleding dames’ aan het Berkenboominstituut in Sint-Niklaas. 

In het kader van mijn studies liep ik stage bij een retoucheerbedrijf en leerde ik de kneepjes van het naaivak kennen. Als afsluiter van mijn schoolcarrière volgde ik nog een extra jaar herenmode in Antwerpen

bloemen2

In juli 2005 verenigde ik mijn theoretische kennis en praktische vaardigheden in mijn eigen zaak, nl. het Retouchken. Doorheen de jaren maakte ik intussen al heel wat klanten tevreden met keurig uitgevoerd verstelwerk, charmante raamdecoratie en stoffen bekleding voor meubilair. 

Een nieuw avontuur wachtte mij in november 2016. Toen nam ik immers Ceremoniekleding De Prijcker over. Ik hervormde het bedrijf tot mijn eigen De Maeyer Ceremoniekostuums en specialiseerde me in kostuums voor mannen en jongens. Goed onderhouden, chique en betaalbare kledij is mijn handelsmerk!

Meer weten over mijn werkwijze?

Aarzel dan niet om mij te contacteren voor meer informatie!