Verhuur

verhuur zwart kostuum
de maeyer ceremoniekostuums blauw
de maeyer ceremoniekostuums grijze set

Zwarte, blauwe & grijze kostuums

In mijn collectie vindt u kostuums in uiteenlopende kleuren en formaten. Qua kleuren kan u onder meer kiezen uit zwart, blauw (licht & donker) en grijs (licht & donker). De zwarte kostuums gaan tot maat 72 en de blauwe tot en met maat 68.

Grotere maten vormen voor mij geen probleem. Ik pas ze moeiteloos aan naargelang uw lichaamsbouw. Bijpassende hemden heb ik tot de maat 6 XL in de aanbieding. 

bloemen

Voor gebeurtenissen met een klassieke klederdracht

Houdt u van een klassiekere toets? Dan verhuur ik aangepaste feest- en ceremoniekledij. Voor het formele gedeelte van bijvoorbeeld huwelijken en begrafenissen heb ik jacquets in huis. Zoals de etiquette voorschrijft, draagt u die lange pandjesjas enkel overdag en nooit tijdens een diner. Daarom wordt het kostuum in de Engelse volksmond ook wel morning coat genoemd.

Verder verhuur ik (donkere) smokings oftewel black tie, afgewerkt met zijden revers en zijden biezen op de broek. Het smokinghemd omvat een col cassé, een bijpassende strik en een pochette in een effen of fantasie-uitvoering. Voor bruidskinderen heb ik aanpaste kostuums in de rekken hangen. Rouwkledij, tot slot, is dan weer beschikbaar in zwarte en grijze kleuren en kan ik van een bijpassende das of strik voorzien. 

smoking verhuren
smoking met roos verhuren

Interesse om een
kostuum te huren?

Aarzel dan niet om mij te contacteren voor meer informatie!