Jossi Pass By

uit Sint-Niklaas

Jossi Pass By
De Maeyer

Kledij voor politie & brandweer

logo jossipass bdm2
marcel begr
handschoenen
beroepskleding

Beroepskledij: van fanfarekostuums tot politietenues

Bent u nog op zoek naar degelijke beroepskledij? Dan zit u bij De Maeyer Ceremoniekostuums uit Sint-Niklaas goed. Ik focus me met mijn aparte afdeling Jossi Pass By De Maeyer op kledij voor onder meer politie, civiele bescherming en brandweer. Ook voor fanfarekorpsen verricht ik allerlei naaiwerk.

U vindt bij mij o.a. vesten, pantalons, rokkostuums en mantels. Qua accessoires zitten er in mijn assortiment handschoenen, ceremonieschoenen en riemen. Alle artikelen bestaan uitsluitend uit hoogwaardige stoffen en zijn in diverse kleuren beschikbaar. De kostuums in het bijzonder kan u zelfs op maat laten maken.

Geïnteresseerd om begrafenis- of beroepskledij aan te kopen? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor meer informatie over de prijzen.

Mijn beroepskledij in beeld

Meer informatie over mijn beroepskledij inwinnen?

roos

Bij De Maeyer Ceremoniekostuums uit Sint-Niklaas kan u modieuze herenkostuums en accessoires huren tegen interessante prijzen.